[SOLVED] Specify Reference Level for EBUR128 in Console mode

Suggestions, new features, etc.
Post Reply
jffortin
Posts: 10
Joined: Wed Jan 20, 2021 10:57 pm

[SOLVED] Specify Reference Level for EBUR128 in Console mode

Post by jffortin »

Hello
Really love the product as it allows me to batch what i want for thousand of files.
Come to that point now which is available in GUI but do not seems to be in console mode

Talking about being able to specify Reference Level (default at -18 LUFS) if I use EBUR128 mode

Regards
admin
Site Admin
Posts: 640
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: Specify Reference Level for EBUR128 in Console mode

Post by admin »

Here's the update to try https://xrecode.com/test/setup_xrecode3 ... e_1.110.7z
There's a new parameter /nebl

Code: Select all

/nebl "nnn"    - Target level (multiplied by 10) for EBUR128 (-180 by default). Value must be put in quotes, e.g. /nebl "-165", which then will be used as -16.5
jffortin
Posts: 10
Joined: Wed Jan 20, 2021 10:57 pm

Re: Specify Reference Level for EBUR128 in Console mode

Post by jffortin »

Thanks for that quick update... will try that and let you know... :D
jffortin
Posts: 10
Joined: Wed Jan 20, 2021 10:57 pm

Re: Specify Reference Level for EBUR128 in Console mode

Post by jffortin »

works great...
/nsit still does not work with flac file... Is this a tag limitation in Flac ?
/nsaa works fine
But if i have the option to leave the file intact and only works with tag, that would be even better..

Best regards and stay safe..
admin
Site Admin
Posts: 640
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: Specify Reference Level for EBUR128 in Console mode

Post by admin »

jffortin wrote: Fri Jan 22, 2021 3:22 am /nsit still does not work with flac file... Is this a tag limitation in Flac ?
You mean that file is transcoded?
jffortin
Posts: 10
Joined: Wed Jan 20, 2021 10:57 pm

[SOLVED] Re: Specify Reference Level for EBUR128 in Console mode

Post by jffortin »

Yes, the file is transcoded with new gain...
Post Reply