Page 1 of 1

Skip first two source folders

Posted: Mon Aug 29, 2016 7:38 pm
by AndreiNik
Helo! –†ow can I configure the program to skip first two source folders? In Xrecode II was variable %sb2%.

Re: Skip first two source folders

Posted: Mon Aug 29, 2016 7:43 pm
by admin
Click on Settings (one above Pattern Settings) and there's the setting.

Re: Skip first two source folders

Posted: Mon Aug 29, 2016 7:55 pm
by AndreiNik
Does not work. The number of subfolders of the source is different. I don't know how to accurately describe. English is not my native language. :(

Re: Skip first two source folders

Posted: Tue Aug 30, 2016 3:49 pm
by admin
Please get the latest beta version (like this http://xrecode.com/xrecode3/forum/phpBB ... d7c4d7#p55). If there are problems, please contact me via email xrecode@gmail.com - it will be faster.

Re: Skip first two source folders

Posted: Tue Aug 30, 2016 6:43 pm
by AndreiNik
It works! Thank you!