[SOLVED] Add folder bug

Bug reports go here.
Post Reply
dsrolfe
Posts: 2
Joined: Mon Apr 16, 2018 2:35 am

[SOLVED] Add folder bug

Post by dsrolfe » Mon Apr 16, 2018 2:48 am

I've found a bug during an add folder operation. Given this structure:

D:\flac>dir /AD MonáeJanelle
Volume in drive D is Data
Volume Serial Number is B6C3-7BFC

Directory of D:\flac\MonáeJanelle

2018-02-27 20:47 <DIR> .
2018-02-27 20:47 <DIR> ..
2016-05-16 05:19 <DIR> ArchAndroidThe
2018-02-27 20:59 <DIR> AuditionThe-CDr
2016-05-16 05:19 <DIR> ElectricLadyThe
2016-05-16 05:19 <DIR> ElectricLadyThe-TE
2016-05-16 05:19 <DIR> Metropolis-TheChaseSuite-SE
2016-05-16 05:19 <DIR> QUEEN-Remixes
0 File(s) 0 bytes
8 Dir(s) 1,133,190,512,640 bytes free

If I use the Add Folder function and select from the GUI, the top folder "MonáeJanelle" and then deselect the "ElectricLadyThe" and "QUEEN-Remixes" folders, the resultant set of directories looks like this:

D:\ogg\flac>dir /AD MonáeJanelle
Volume in drive D is Data
Volume Serial Number is B6C3-7BFC

Directory of D:\ogg\flac\MonáeJanelle

2018-04-15 22:29 <DIR> .
2018-04-15 22:29 <DIR> ..
2018-04-15 22:29 <DIR> AuditionThe-CDr
2018-04-15 22:29 <DIR> ElectricLadyThe-TE
2018-04-15 22:30 <DIR> Metropolis-TheChaseSuite-SE
0 File(s) 0 bytes
5 Dir(s) 1,133,190,512,640 bytes free

With the "ArchAndroidThe" folder missing. I initially thought it might have something to do with the unicode character in the name of the top directory, but removing that character didn't make any difference.

Please take a look at this issue. This seems to happen in several places in my music library. Thanks.

admin
Site Admin
Posts: 312
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: Add folder bug

Post by admin » Mon Apr 16, 2018 6:33 am

Do you have anything checked under Options button https://imgur.com/a/ppgNx?

admin
Site Admin
Posts: 312
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: Add folder bug

Post by admin » Mon Apr 16, 2018 4:34 pm

Please try the latest bet version - viewtopic.php?f=12&t=40

dsrolfe
Posts: 2
Joined: Mon Apr 16, 2018 2:35 am

[SOLVED] Re: Add folder bug

Post by dsrolfe » Tue Apr 17, 2018 12:59 am

No folder options were selected. Also, If I unchecked the 'missing' folder and added it again separately, it worked.

The beta version seems to have fixed the issue!! Thanks for the quick fix!

Post Reply