if arrange presets right after new one created, presets are messed up

Bug reports go here.
Post Reply
o0O0o
Posts: 18
Joined: Sat Nov 24, 2018 12:20 pm

if arrange presets right after new one created, presets are messed up

Post by o0O0o » Mon Jun 24, 2019 2:41 pm

if arrange presets right after new one created, presets are messed up

admin
Site Admin
Posts: 465
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: if arrange presets right after new one created, presets are messed up

Post by admin » Mon Jun 24, 2019 5:47 pm

Could you, please, give more details? Which presets?

o0O0o
Posts: 18
Joined: Sat Nov 24, 2018 12:20 pm

Re: if arrange presets right after new one created, presets are messed up

Post by o0O0o » Sat Jul 13, 2019 9:42 am

xrecode3
i make settings for format and its settings, then press save preset button, give new name to preset, and right next right click preset drop-down field to go to Arrange box, do some movements, then OK.
presets are messed up, their settings, formats etc.

admin
Site Admin
Posts: 465
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: if arrange presets right after new one created, presets are messed up

Post by admin » Sun Jul 14, 2019 11:56 am

Yes, there was issue, when new profile was added, after the old ones were re-arranged.
Here's the update to try - https://xrecode.com/test/setup_xrecode3 ... t_1.94.exe

Post Reply