Output Path Box & Space Key

Bug reports go here.
Post Reply
raktavija
Posts: 2
Joined: Thu Jul 04, 2019 3:12 am

Output Path Box & Space Key

Post by raktavija » Thu Jul 04, 2019 3:21 am

Hello!

Whenever I try to manually type a new path into the Output Path box, and I press the space key, the caret returns to the beginning of the path.

I can work around this by typing any character other than white space and then placing the caret before that character. It's a little inconvenient, and I only noticed this after upgrading to 1.93.

Any help is appreciated.

Regards!

admin
Site Admin
Posts: 465
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: Output Path Box & Space Key

Post by admin » Thu Jul 04, 2019 8:25 am


raktavija
Posts: 2
Joined: Thu Jul 04, 2019 3:12 am

Re: Output Path Box & Space Key

Post by raktavija » Thu Jul 04, 2019 5:27 pm

admin wrote:
Thu Jul 04, 2019 8:25 am
Hello,

Here's the update to try - https://xrecode.com/test/setup_xrecode3 ... t_1.94.exe
That did it! Thank you! :D

Post Reply