Page 1 of 1

Output Path Box & Space Key

Posted: Thu Jul 04, 2019 3:21 am
by raktavija
Hello!

Whenever I try to manually type a new path into the Output Path box, and I press the space key, the caret returns to the beginning of the path.

I can work around this by typing any character other than white space and then placing the caret before that character. It's a little inconvenient, and I only noticed this after upgrading to 1.93.

Any help is appreciated.

Regards!

Re: Output Path Box & Space Key

Posted: Thu Jul 04, 2019 8:25 am
by admin

Re: Output Path Box & Space Key

Posted: Thu Jul 04, 2019 5:27 pm
by raktavija
admin wrote:
Thu Jul 04, 2019 8:25 am
Hello,

Here's the update to try - https://xrecode.com/test/setup_xrecode3 ... t_1.94.exe
That did it! Thank you! :D