Can you add support for ffmpeg?

Suggestions, new features, etc.
Post Reply
gnerger
Posts: 2
Joined: Fri Apr 14, 2023 2:13 pm

Can you add support for ffmpeg?

Post by gnerger »

it would be nice to be able to set some parameters for the ffmpeg.exe
admin
Site Admin
Posts: 975
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: Can you add support for ffmpeg?

Post by admin »

ffmpeg.exe is not used by the program, the FFmpeg decoding library is. What parameters would you like to set?
gnerger
Posts: 2
Joined: Fri Apr 14, 2023 2:13 pm

Re: Can you add support for ffmpeg?

Post by gnerger »

I encode my Audiobooks in opus.
The problem is that some files are not displayed after a scan in the Logitech Media Server.
I don't know why. I have tried different opusenc.exe builds with different parameters. But when I use ffmpeg as encoder, every file is recognized.
admin
Site Admin
Posts: 975
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

Re: Can you add support for ffmpeg?

Post by admin »

Here's an update to try - https://xrecode.com/test/setup_xrecode3 ... _1.126.exe
(XRECODE 3 [64-bit] - 1.126 [Beta 2023-04-14/2158])
There are two FFmpeg encoders to choose available - https://imgur.com/DR7HZwG
Please try them both and let me know which one worked with the Logitech Media Server.
Post Reply