[SOLVED] Where is custom cmdline encoder button?

Ask questions on how to do this and that here.
bruraschi
Posts: 11
Joined: Fri Feb 22, 2019 8:32 pm

Re: Where is custom cmdline encoder button?

Post by bruraschi »

Nope. I'm starting to think that the problem is Windows 7. As soon as I have the chance I'll try with 10 or 11.
bruraschi
Posts: 11
Joined: Fri Feb 22, 2019 8:32 pm

Re: Where is custom cmdline encoder button?

Post by bruraschi »

:o The problem is only with my laptop. I've tried firstly on a win10 and works, then on anoter pc with win7 and... works. I can't believe.
admin
Site Admin
Posts: 975
Joined: Wed Nov 17, 2010 12:56 pm

[SOLVED] Re: Where is custom cmdline encoder button?

Post by admin »

Interesting. The Unicode is fully supported in Windows 7, so it should work there. But anyway, it looks like it's resolved :)
Post Reply